skip to Main Content
020 759 8780 info@suonenjoenkonejarauta.fi
Laadukkaat Optrel Hitsauskypärät Lokakuun Tarjouksessa!

Laadukkaat Optrel hitsauskypärät lokakuun tarjouksessa!

Hitsauskypärä Optrel neo p550

Optrel neo p550 on automaattinen hitsauskypärä, jossa on kehittynyt ADF-teknologia (ADF = Auto Darkening Filter). Optrelin True Color View mahdollistaa värien näkymisen todenmukaisina. Energiakonsepti (New Energy Concept) mahdollistaa 3 000 tunnin käyttövalmiuden ilman pariston vaihtamista. neo p550 on laadukas peruskypärä jokapäiväiseen käyttöön.

Optrel hitsauskypärä
vegaview2.5
vegaview2.5 RTW

Optrel vegaview2.5 toteuttaa jokaisen hitsaajan toiveen: kirkkaan näkymän työkohteeseen! Tummuustasolla 2.5 kypärä parantaa näkyvyyttä nelinkertaisesti perinteiseen teknologiaan verrattuna kirkkaassa tilassa ja hionta-asetuksella. Optrelin True Color View mahdollistaa värien näkymisen todenmukaisina.

Vain 482 g painava vegaview2.5 on yksi keveimmistä automaattisesti tummuvista hitsauskypäristä. Sen ergonominen muotoilu minimoi pään ja kaulan rasituksen ja takaa mukavuuden koko työpäivän ajan.

vegaview2.5 RTW -raitisilmajärjestelmän suojausluokka on TH3. Pääsuodattimen lisäksi e3000x PAPR-raitisilmapuhaltimessa on kipinäsuoja ja esisuodatin. Lisävarusteena järjestelmään on saatavilla myös A1B1E1-kaasusuodatin.

Hitsauskypärä Optrel panoramaxx clt

Kaikissa panoramaxx-kypärissä on laajan katselualueen ja laadukkaan optiikan lisäksi hyödynnetty viimeisintä digitaalista elektroniikkaa. Mm. patentoidut ShadeTronic- ja FadeTronic-teknologiat ja kehittynyt akkujen lataustekniikka antavat hitsarille mahdollisuuden keskittyä työhönsä ilman keskeytyksiä. Kehittynyt viiden pisteen sensorointi ohjaa tarkasti kypärän toimintaa kaikissa hitsaustilanteissa. Uuden IsoFit-pääpannan ansiosta panoramaxx -kypärä on kevyt ja ergonominen.

Optrelin Crystal Lens Technology 2.0 (CLT) on saatavilla nyt myös panoramaxx-hitsauskypärässä; panoramaxx clt -kypärän CLT-teknologia varmistaa kirkkaimman ja tarkimman näkymän työkohteeseen.

Raitisilmalaite Optrel swiss air

Optrel swiss air on kevyt erillinen raitisilmalaite mm. hitsaukseen ja hiontaan. Voit käyttää haluamaasi kypärää ja/tai suojalaseja vapaasti swissairin kanssa. swiss air on ergonominen ja sitä on helppo käyttää. Optrel swiss air -raitisilmalaitteessa on puolinaamari, joka peittää suun ja nenän ja toimittaa puhdistettua ilmaa käyttäjälle.

swiss airissa on säädettävä päänauha, joka takaa laitteen istuvuuden kaikille käyttäjille. Laite kiinnitetään selkään olkaremmeillä. Laitetta säädetään ja käytetään rintaremmin käyttöpaneelista.

Tervetuloa ostoksille!

 

Back To Top